<strong>E</strong>COMMERCE

KINNITAN, ET OLEN VÄHEMALT 18-AASTANE

Garibaldi – värske ja mõru

Karakter: värske ja mõru pikk kokteil Campariga

Koostis: 45 ml Camparit, 120 ml väskelt pressitud apelsinimahla, sörts suhkursiirupit

Valmistamine:
Täida pikk kokteiliklaas jääga, kalla peale Campari ning pikenda varem vahustatud apelsinimahlaga (vahusta mikseriga või raputa mõne jääkuubikuga šeikeris), lisa suhkrusiirup. Sega lusikaga läbi.
Garneeri apelsinisektoriga.

Põnev fakt:
Garibaldi on praegu maailmas väga populaarne.
See pole päris Campari apelsinimahlaga, oluline on saada kokteilile peale apelsinimahla vaht (vaht tuleb ainult värskest mahlast). Just vaht „teeb“ selle joogi.

Kokteil Garibaldi

Kokteil Garibaldi