<strong>E</strong>COMMERCE

KINNITAN, ET OLEN VÄHEMALT 18-AASTANE

Klassikaline Espresso Martini

Karakter: kange ja ergutav lühike kokteil

Koostis:
40–50 ml tumedat viina
espressokohvi (u 30–45 ml võimalikult kanget ja ära ehmata – kuum kohv lähebki šeikerisse)
maitse järgi u 10–15 ml suhkrusiirupit (1:1 vahekord vesi suhkur) või kohvilikööri

Valmistamine:
Kalla kõik koostisained šeikerisse, lisa jää, raputa nii kaua kuni šeiker on jäine.
Kurna läbi sõela jahutatud kokteiliklaasi ja kaunista mõne kohvioaga.

Põnev fakt:
Klassikaline Espresso Martini sündis 1980. aastatel Londonis, temast on väga palju põnevaid teisendusi ehk twiste.

Klassikaline Espresso Martini sündis 1980. aastatel Londonis

Klassikaline Espresso Martini sündis 1980. aastatel Londonis