<strong>E</strong>COMMERCE

KINNITAN, ET OLEN VÄHEMALT 18-AASTANE

Täiusliku džinn & tooniku meistriklass – 6 nippi

1. Katseta erinevate džinnidega. Hea oleks, kui kodus oleks paar-kolm erinevat pudelit džinni. Näiteks üks kodumaine, üks maailmakuulus klassika ja üks jokker. Jokkeriks on see, mille oled valinud džinniriiuli ees sisetunde põhjal, et see džinn võiks olla maitsev. Ka meie aprillikuu kliendilehest leiad häid valikuid kõigeks kolmeks.

2. Klaas on alati jääd täis. Džinn & toonikusse käib palju jääd, see hoiab kokteili külmana ja ei lase tal minna vesiseks. Paar kuubikut jääd (ehk väga vähe) klaasis hakkab kohe sulama ja ei tee kokteili paremaks.

Džinn & tooniku klaas on alati jääd täis

3. Džinni ja tooniku vahekord on üks kolmele. 1 osa džinni ja 3 osa toonikut. Näiteks tuleb väga hea džinn & toonik 5 cl džinni ja 15 cl toonikut. Kuna toonikut on kokteilis palju rohkem, siis vali toonik sama hoolikalt nagu džinni. Meie valikus on väga palju kvaliteetseid toonikuid.

4. Garneeringuga saad anda kokteilile põnevaid ja maitsvaid nüansse. Mõned ideed ja kombinatsioonid, mis töötavad hästi. Kurk ja laim või sidrun. Apelsinikoor ja tüümian. Marjad, näiteks vaarikad või maasikad ja 5–6 tera musta pipart. Rosmariin ja sidrunikoor. Ühesõnaga, džinn & tooniku maitsestamiseks ei pea alati kasutama sidruni või laimi sektoreid, lase aga fantaasial lennata.

Garneering annab kokteilile põnevaid ja maitsvaid nüansse

5. Katseta erinevaid klaase. Proovi džinn & toonikut veiniklaasist, madalast viskiklaasist ja näiteks kõrgest kitsast veeklaasist. Ka klaas mängib džinn & tooniku maitses oma tähtsat rolli.

Klaas mängib džinn & tooniku maitses tähtsat rolli

6. Suhtu kokteilide valmistamisse vaba käe ja suure rõõmuga. Kokteilimaailm on lõbusa meeleoluga maailm, kus heal seltskonnal sama tähtis roll nagu kokteilidel endil. Ja tarbi ikka targalt. Naudi kvaliteeti ja kõike parajas koguses.

Head kokteilitamist!

Kokteile valmista vaba käe ja suure rõõmuga