Eesti Vabariigi algusaastatel 1920.-1930. aastatel oli naaberriigis Soomes alkoholi keeluseaduse aeg, nii nagu ka kaugel Ameerikas. Läbi ajaloo on iga keeld tekitanud ahvatlusi sellest mööda minna ja nii ka see kord – Põhja-Eesti rannakülade aktiivsed inimesed loovad keeldude kiuste uue “tööstusharu” vastsündinud väikeriigi väljakujunemata majanduses. See on salapiiritusevedu – Eesti versioon Cosa Nostrast. Keelatud “tuliveest” saab Põhja-Eesti tuntuim ja kõige ohtlikum ekspordiartikkel.
Inspireeritud Eesti viinatootmise kuldajast on Tulivesi omamoodi austusavaldus Eesti viina tootmise ja kaubitsemise kuldajastule – nii ühendab Tulivesi viina tootja Koch OÜ aastatetagused traditsioonid tänapäevaga. Tulemuseks on hõbefiltreeritud premium-klassi viin, milles kohtuvad traditsioon ja moodsa tootmistehnika kvaliteet. Tulivesi viin on unikaalne eestimaine peenviin, mida tehakse otsast lõpuni käsitööna ja väikeste limiteeritud partiidena.
Maitse poolest on Tulivesi viin puhta ja pehme maitsega, mille tagab eriline vene viinameistritelt saadud retsept, kus järelmaitses on õrnalt tunda teraviljast tulenevat magusat maitset. Tulivesi viina valmistamisel kasutatakse premium-klassi piiritust. Parima, tasakaalustatud maitse tagamiseks on viin läbinud mitmekordse filtreerimise, mille käigus kõrvaldatakse kõik ebasobivad organismile kahjulikud lisaained.
Tulivesi viin läbib mitmeastmelise filtreerimissüsteemi, kus parima kvaliteedi tagavad 24 hõbedast filterelementi ja enne viina pudelisse villimist läbib Tulivesi erilise poleerfiltri, millega antakse tootele kirgas väljanägemine. Viina teeb eriliseks asjaolu, et sellel on lastud enne pudeldamist laagerduda ca 1 kuu – tegu on mitu korda pikema tootmisprotsessiga tavapärasest viina tootmisest. Tulivesi viina maitse on mahedam ja magusam, kui võiks nime järgi arvata.
Tulivesi viin on pudeldatud efektsesse suitsusesse tumedasse pudelisse ja pudeli teeb eriliseks käsitsi peale pandud metallefektiga pressitud etikett.